KÄYTTÖEHDOT

Yleistä

Tervetuloa Proutec.fi käyttöehtoihin. 

Käyttämällä Proutecin tuottamia palveluja kuten asioimalla verkkokaupassa, käyttäjä hyväksyy voimassa olevat käyttöehdot. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias tai käyttäjällä on huoltajan suostumus ja hän on oikeustoimikelpoinen.

Toimitus

Asiaakkaana olet velvollinen ilmoittamaan mikäli tuotteen pakkauksessa on vioittumisen merkkejä tai tuote on vioittunut toimituksen aikana. Tälläisissä tapauksissa ota viipymättä yhteys kuljetusyhtiöön kuten Postiin sekä meihin. Toimitukset tapahtuu Matkahuoltoa tai Postin kuljetus palveluja käyttäen. Mikäli tiedostamme tilauksen myöhästyvän, ilmoitamme asiakkaalle asiasta. 

Laskutus

Maksu vaihtoehtoja meiltä löytyy seuraavanlaisia. Lasku lähtökohtaisesti yrityksille sekä pankkikortti maksu verkossa. Lasku lähetetään meidän toimesta heti tilauksen saatuamme aukioloaikoina. Älä hätäänny mikäli lasku ei heti saavu koska käsittelemme tilaukset ja laskut aukioloaikoina.

Hinnat

Verkkokaupassa hinnat sisältävät alv.24% pl. tilauskanta. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. 

Palautusoikeus

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan 14 päivän sisällä tilauksesta mikäli tuotteessa on valmistus virhe tai tuote on vioittunut käytössä. Suunnitelemme tilauksen saavuttua oikean valmistus menetelmän joten on äärimmäisen tärkeää tietää mihin käyttöön kappale tulee jotta osaamme valmistaa oikeaan tarpeeseen kappaleet. 

Tilaaja on myös vastuussa tilaamastaan työstä. Voimme toki keskeyttää tuote suunnittelun mutta tuotantoon asti ehtinyttä kappaletta ei voi peruuttaa. Asiakas on myös velvollinen maksamaan suunnitteluun kuluneen ajan vaikka suunnittelu keskeytyy. Perimme suunnittelutyöstä siihen kuluneen ajan mukaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Mikäli tilaus perutaan syystä tai toisesta rahat palautetaan tilille arviolta 1-2vk kuluttua. Käsittelemme jokaisen palautuksen ennen rahojen palautusta. 

Valmistajille

Valmistajille hinnat on määritelty ennalta tilauskannassa, hintoja ei ole mahdollista muuttaa valmistajan toimesta. Valmistaja hyväksyy hinnan tilaushetkellä ja lupautuu aloittamaan valmistamisen heti tilauksen tehtyään. Tilauskannasta töiden tilaaminen varastoon on ehdottomasti kiellettyä.

Valmistajat lähettävät laskut yrityksellemme 14 vuorokauden maksuehdolla työn tehtyään tai kootusti viimeistään kuun viimeinen päivä. 

Mikäli työn valmistaminen perutaan tilauksen teon jälkeen on valmistaja velvollinen maksamaan korvaukseksi työn viivästymisestä 15% korvauksen työn vastaanottohetkellä olevasta summasta.

Mitään piirrustusta/kuvaa ei saa siirtää paperiseen muotoon tai jakaa ilman yrityksen lupaa. Sivuilla olevat tiedostot saa ladata tuotteiden valmistamiseksi mutta tiedostot on tuhottava valmistuksen jälkeen. 

Valmistajilla on velvollisuus pitää salassa kaikki tilauskantaa koskeva sisältö. Kaikki yksityinen sisältö on salassa pidettävää tietoa jonka jakaminen on ehdottomasti kiellettyä.

Ehtojen noudattamatta jättäminen johtaa valmistajan välittömään poistamiseen palvelusta.


Päivämäärä 01.08.2023 

Toistaiseksi voimassa.