KÄYTTÖEHDOT

Yleistä

Tervetuloa Proutec.fi käyttöehtoihin. 

Käyttämällä Proutecin tuottamia palveluja kuten asioimalla verkkokaupassa, käyttäjä hyväksyy voimassa olevat käyttöehdot. Palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa vähintään 18-vuotias tai käyttäjällä on huoltajan suostumus ja hän on oikeustoimikelpoinen.

Toimitus

Asiaakkaana olet velvollinen ilmoittamaan mikäli tuotteen pakkauksessa on vioittumisen merkkejä tai tuote on vioittunut toimituksen aikana. Tälläisissä tapauksissa ota viipymättä yhteys kuljetusyhtiöön kuten Postiin sekä meihin. Toimitukset tapahtuu Matkahuoltoa tai Postin kuljetus palveluja käyttäen. Mikäli tiedostamme tilauksen myöhästyvän, ilmoitamme asiakkaalle asiasta. 

Laskutus

Maksu vaihtoehtoja meiltä löytyy seuraavanlaisia. Lasku lähtökohtaisesti yrityksille sekä pankkikortti maksu verkossa. Lasku lähetetään meidän toimesta heti tilauksen saatuamme aukioloaikoina. Älä hätäänny mikäli lasku ei heti saavu koska käsittelemme tilaukset ja laskut aukioloaikoina.

Hinnat

Verkkokaupassa hinnat sisältävät alv.24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. 

Palautusoikeus

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan 14 päivän sisällä tilauksesta mikäli tuotteessa on valmistus virhe tai tuote on vioittunut käytössä. Suunnitelemme tilauksen saavuttua oikean valmistus menetelmän joten on äärimmäisen tärkeää tietää mihin käyttöön kappale tulee jotta osaamme valmistaa oikeaan tarpeeseen kappaleet. 

Tilaaja on myös vastuussa tilaamastaan työstä. Voimme toki keskeyttää tuote suunnittelun mutta tuotantoon asti ehtinyttä kappaletta ei voi peruuttaa. Asiakas on myös velvollinen maksamaan suunnitteluun kuluneen ajan vaikka suunnittelu keskeytyy. Perimme suunnittelutyöstä siihen kuluneen ajan mukaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Mikäli tilaus perutaan syystä tai toisesta rahat palautetaan tilille arviolta 1-2vk kuluttua. Käsittelemme jokaisen palautuksen ennen rahojen palautusta. 


Päivämäärä 01.08.2023 

Toistaiseksi voimassa.